Elektrikeren til privat boligen

Vores glade og høflige elektrikere udfører EL installationer hjemme hos dig

Få besøg af den glade elektriker i dit private hjem

Vores elektrikere kommer på besøg i hele hovedstadsområdet, og kender til finurligheder i den ældre boligmasse, samt yderst velbevandret i de nye boligkvarterer der skyder op i byen, og lige uden for grænsen.

Vi er bosat i Valby, og der er let adgang for vores elektrikere i indre by, eller over sjællands broen til Amager.

Vi udfører el opgaver i hjemmet af alle slags, og du kan i menuen “EL opgaver” læse om de forskellige el opgaver vi møder i byen.

Typiske el opgaver i private hjem

Installation af el komfurmontering af stikkontakter, udskiftning af HpFI relæ, Tilslutning af hårdevidevarer, El i nyt køkken, El i nyt badeværelse, renovering af el i boligen, udendørs belysning, lys i hjemmet, installering af alarm og video overvågning, 

Vi kender til el installationer i lejligheder og villaer og bliver ikke overrasket.

Vi renoverer gamle installationer fra stof ledninger til nye, og udvider el installationer med nye køkkener og badeværelser.

Vores elektrikere er glade, høflige og imødekommende, der er altid plads til spørgsmål, og har de ikke svaret, så vender de tilbage med svaret senere.

Hvor kører vores elektrikere hen, egentlig er der ikke nogen begrænsning

Elektriker Københavnelektriker Frederiksbergelektriker Amager, elektriker Valby, elektriker Vanløse, elektriker Ørestadenelektriker Carlsberg byenelektriker Sluseholmenelektriker Rødovreelektriker Hvidovreelektriker Indre byelektriker Sydhavnenelektriker København Kelektriker Østerbroelektriker Nørrebroelektriker Nordvestelektriker Vesterbroelektriker Kgs Enghaveelektriker Brønshøjelektriker Husumelektriker Bispebjergelektriker Tårnby
elektriker Kastrupelektriker Ballerupelektriker Albertslundelektriker Greveelektriker Stamholmen
elektriker Ejbyelektriker Christianshavnelektriker Islevelektriker Hundigeelektriker Brøndby
elektriker Brøndby Strand

Kontakt os idag

Vedlæg dine kontaktinformationer, og vi kontakter dig inden for max 48 timer.

Vedhæft fil (ikke påkrævet)