Telefon

78723500

E-mail

kontakt@scandera.dk

EL opgaver udført i private hjem

El opgaver af enhver art i dit private hjem

EL opgaver i private hjem udføres af glade elektrikere i dit private hjem.

Slår HpFI relæet fra hver gang elkedlen starter, eller tænder lampen ikke, selv om “pæren” er skiftet, vi kommer gerne forbi med et smil og kigger på opgaven.

Står du med håret i postkassen, og har “lige glemt” at sørge for en stikkontakt, efter rummet er ommøbleret, så tøv ikke med at ringe til Scandera.

Vi kommer med et smilt og laver nyt el, eller retter den gamle installation, så den passer til de nye krav i rummet, nye krav fra kunden og selvfølgelig også fra Sikkerhedsstyrelsen.

Er der købt nye hårdevidevarer, men den gamle installation passer ikke til produkterne, så kommer vi med et smil og retter ind – så komfur, emhætte eller køleskabet med sindsro kan tages i brug.

Scandera arbejder sammen med leverandører, det betyder vi kan koordinerer så du ikke skal være hjemme 2 gange for at få et nyt komfur sat til – står det allerede i gangen, så giv et kald så finder vi en løsning, vi kan dog ikke love kartofler til dagens aftensmad, men vi gør hvad vi kan for at nå det hurtigt.

Køkken

Skal der bygges nyt køkken bistår vi gerne i processen, gerne med jeres valgte køkken producent eller jeres tømrer. Den bedste tommelfinger regel er, at jo før elektrikeren bliver taget med, des lettere og bedre bliver projektet og løsningen, vi har prøvet at komme ind i projektet efter bordpladen er lagt, det besværliggør nogle drømme.

Bad

Vi hjælper gerne jeres VVS med at lave EL opgaven  i jeres nye badeværelse, så vi kan få sat alle stikkontakter, udsugninger og lamper de ønskede steder – og til tiden.

Udendørs

Mangler i lys i haven, terrassen eller på altanen, så hjælper vi gerne med input til løsninger – hvad enten det er lys eller IR lamper, eller andre forordninger der skal bruge strøm.

Typiske el opgaver i private hjem

Installation af el komfur, montering af stikkontakter, udskiftning af HpFI relæ/, Tilslutning af hårdevidevarer, El i nyt køkken, El i nyt badeværelse, renovering af el i boligen, udendørs belysning, lys i hjemmet, installering af alarm og video overvågning, 

Hvor kører vores elektrikere hen, egentlig er der ikke nogen begrænsning

Elektriker København, elektriker Frederiksberg, elektriker Valbyelektriker Amagerelektriker Vanløse, elektriker Ørestadenelektriker Carlsberg byenelektriker Sluseholmenelektriker Rødovreelektriker Hvidovreelektriker Indre byelektriker Sydhavnenelektriker København Kelektriker Østerbroelektriker Nørrebroelektriker Nordvestelektriker Vesterbroelektriker Kgs Enghaveelektriker Brønshøjelektriker Husumelektriker Bispebjergelektriker Tårnby
elektriker Kastrupelektriker Ballerupelektriker Albertslundelektriker Greveelektriker Stamholmen
elektriker Ejbyelektriker Christianshavnelektriker Islevelektriker Hundigeelektriker Brøndby
elektriker Brøndby Strand

Indhent tilbud

Ønsker du et tilbud på en opgave, så udfyld venligst nedenstående formular. Vi vender tilbage inden for 24 timer og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.