Telefon

78723500

E-mail

kontakt@scandera.dk

Billigt stillads eller billig lift​

Billigt stillads

Billigt stillads… det findes ikke! Vi kan godt arbejde fra stillads, og i nogle tilfælde er det en kombi at arbejde fra stillads og rebteknik der løser opgaven.

Tanken bag håndværkere med klatreteknik er at spare stilladset væk.

Vi udfordrer gerne bygge opgaver hvor der er tiltænkt et stillads, vi kan ofte lave løsninger med rebteknik der gør at vi kan arbejde i restrain – som sikrer håndværkeren i alle retninger, arbejdsteknik der kommer ind under faldsikring.

Stilladset om det er billigt eller ej, skal stå ved bygningen før under og ofte en tid efter byggeriet er færdigt, med klatreteknik er vi ude af billedet ved arbejdsophør… dagligt.

Fordele ved stillads

  • Stillads har den fordel at alle håndværkere med indsigt i en sådan byggeplads kan udføre arbejdet fra det.

Ulemper ved stillads

  • Det er en dyr løsning, uanset om det er langt eller kortvarigt, det skal sættes op og tages ned igen – Billigt stillads findes ikke.
  • Det er let for nysgerrige sjæle at bestige stilladset, om det er med rolige og bare udsigts intentioner eller utilgivelige intentioner som tyveri eller selvmord…
  • Det hindrer lys indfald, om det er en arbejdsplads eller bolig.
  • Det kan hindre udluftning i perioden.

Billig lift og kran løsninger

Vi arbejder tit i samarbejde med en lift eller kranfører – Men som stillads findes der ikke en billig lift eller billig kran.

Der kan være situationer hvor det med fordel kan være et hjælpe værktøj for en erhvervsklatrer.

Der kan være store bygningselementer der skal monteres, hvor erhvervsklatreren sidder på siden af bygningen, og får løftet store glasvinduer eller andet ind til bygningen , hvorefter han færdig monterer dem.

Vi har egen lift/hejs, der bruger samme reb som en klatrer, den kan løfte personer og elementer på mange hundrede kilo.

Med klatreteknik er det tænkt at liften kan spares væk.

Ring og hør om muligheder for at bruge erhvervsklatring til næste projekt.

Indhent tilbud

Ønsker du et tilbud på en opgave, så udfyld venligst nedenstående formular. Vi vender tilbage inden for 24 timer og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.