Telefon

78723500

E-mail

kontakt@scandera.dk

Erhvervsklatring og Rope Access på svært tilgængelige steder

Erhvervklatre firma i København

SCANDERA er med sin beliggenhed tæt på mange af de ældre bygninger, selv om det oftest er de nyere byggerier, der får besøg af vores klatrere. SCANDERA er et rope access-firma. Vi arbejder efter og følger Arbejdstilsynets gældende regler inden for erhvervsklatring. (læs menu punktet ”lovgivning”) Vores arbejde udføres primært af faglærte håndværkere med en rope access-efteruddannelse. SCANDERAs medarbejdere består af særdeles erfarne personer, som siden 2005 har bygget, serviceret, vedligeholdt og assisteret med erhvervsklatring og rope access i København, Danmark og resten af verden. SCANDERAs service dækker primært Sjælland. Vi er altid klar til at tage en snak om dit behov for erhvervsklatring andre steder i landet.

Vores mission

Vores mission er at udbrede kendskabet til rope access, en effektiv og meget sikker arbejdsmetode, samt dagligt at udføre kvalitetsarbejde med erhvervsklatring.

Visionen bag vores arbejde med rope access

Hos SCANDERA er visionen, at der bliver tænkt rope access ind i de byggeløsninger, som mange gange er de mest spektakulære, når det gælder form og udseende. Vi giver med andre ord ingeniører og arkitekter et “værktøj” til deres kreativitet.

Hvornår kan erhvervsklatring betale sig

Vi arbejder gerne fra stilladser og lifte. Mange gange er der både tid og penge at spare ved at bruge erhvervsklatring. Nogle gange er det slet ikke muligt at bygge et stillads eller sende en lift op med håndværkeren.

Hvad kan SCANDERA inden for erhvervsklatring

SCANDERAs erhvervsklatrere dækker en bred vifte af faggrupper, og vi kan derfor løfte langt de fleste opgaver, der kommer vores vej. SCANDERA er autoriseret EL-installatør, derfor er EL opgaver i højden en naturlighed for os Vi påtager os gerne opgaver inden for områderne:
 • teknisk arbejde fra reb
 • malerarbejde arbejde fra reb
 • murerarbejde arbejde fra reb
 • tømrerarbejde arbejde fra reb
 • VVS-installations arbejde fra reb
 • montage arbejde fra reb
 • vinduespolering fra reb
Vi rådgiver arkitekter og ingeniører om mulighederne for at vedligeholde eller bygge nyt med rope access. SCANDERA står gerne til rådighed når byggeriet står færdigt. Vi sikrer, at du som bygherre får hjælp, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med vedligehold i det færdige byggeri.

Referencer indenfor rope access og erhvervsklatring

Referencer  indenfor rådgivning om erhvervsklatring rope access

 • DR Byen
 • Industriens Hus
 • Bella Sky
 • Københavns Lufthavn

Indhent tilbud

Ønsker du et tilbud på en opgave, så udfyld venligst nedenstående formular. Vi vender tilbage inden for 24 timer og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.