Telefon

78723500

E-mail

kontakt@scandera.dk

Autoriseret EL installatør

Hos SCANDERA arbejder vi med kvalitetssikrings system.

Om det er elarbejde, erhvervsklatring eller en anden opgave, vi er i gang med, er det for vores egen skyld og kundens gevinst, at vi bruger hovedet før hænderne.

Resultatet er stor kundetilfredshed og en nærmest usynlig fejlmargen – skulle uheldet være ude, tager vi naturligvis ansvar for eventuelle fejl, vi måtte lave.

Dette stiller store krav til vores medarbejdere. Alle arbejder selvstændigt uden frygt for at spørge om råd og vejledning – selv om det er en gengangsopgave.

El installationer og el arbejde af enhver art, vi udfører el opgaver i København for erhvervskunder, boligforeninger og entrepanører.

SCANDERAs el- og teknikafdeling arbejder primært med følgende projekter:

Med SCANDERAs erhvervsklatrerafdeling har vi den fordel, at vi er fleksible i forhold til, hvordan de enkelte opgaver kan udføres. Dette giver os flere muligheder, når det gælder installationer af enhver art.

Få flere oplysninger om de enkelte punkter i undermenuerne her på hjemmesiden. Vi tager også altid gerne en snak med kunder, arkitekter og ingeniører.

SCANDERA støtter faguddannet arbejde.
Tjek din leverandør inden for EL og VVS autorisationer her, der søges på CVR nr.

Autorisationsregister

Indhent tilbud

Ønsker du et tilbud på en opgave, så udfyld venligst nedenstående formular. Vi vender tilbage inden for 24 timer og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.