Telefon

78723500

E-mail

kontakt@scandera.dk

Installation og servicering af Data netværk​

Data installationer

Data netværk installationer binder samfundet sammen. Derfor er det nødvendigt, at vores datanetværk udvides og udføres uden fejl.

Meget af det udstyr, vi bruger i dagligdagen, kører via trådløse forbindelser. Men skelettet er kablet, og stadig flere af vores datanetværk går fra at være med Cat 5/6-installationer til fiber kabel installationer, disse sikre virksomhederne hurtige, sikre og stabile data netværk

SCANDERA har erfaring med hele netværksopbygningen, fra kabeltræk og føringsveje til montage ude hos kunden.

Vi planlægger med IT afdelingen, fra infrastrukturen og herefter arbejder vi efter tegninger, og afleverer data installationen med dokumentation på at data netværket er lavet efter specifikationerne.

Vi erfaring med at opbygge datanetværk i PDS-kabler og i fiberkabler, vi l

Sikkerhed

Af sikkerhedshensyn går stadig flere computere på kablede netværk. Derfor er der behov for øget hastighed i datakablerne, og markedet for fibernet er uden tvivl voksende.

SCANDERA udfører alle former for datanetværk fra Cat 5- eller Cat 6-installationer til de hurtige fiberinstallationer– med fuld dokumentation efter kundens ønsker og krav.

Indhent tilbud

Ønsker du et tilbud på en opgave, så udfyld venligst nedenstående formular. Vi vender tilbage inden for 24 timer og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.